Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zdá se, že české ženy a dívky budou mít novou tuzemskou filmovou modlu! Do kin totiž už ve čtvrtek napochoduje Táňa Pauhofová (40) s Klárou Issovou (44) v hlavních rolích komedie Všechno nebo nic, která nemá daleko do britského Deníku Bridget Jonesové nebo amerického Sexu ve městě. Mrkněte na trailer, v němž se mihne také Leoš Mareš (47) a kde se řeší například i pokus o sebevraždu či neposkvrněné početí!

Pauhofová s Issovou hrají nerozlučné kamarádky a majitelky knihkupectví Lindu s Vandou. Přestože Klára se v komedii objevila poprvé, jako by se pro zábavu narodila a diváci na předběžných projekcích z ní byli nadšeni.

Ženy zažívají ve filmu problémy v rodině nebo s chlapy, s těmi především jejich zrady. Zamilovávají se do těch špatných, místo aby si všimly těch, kteří je vážně mají rádi a jsou poblíž. A přestože tenhle popis působí možná trochu uzívaně, během toho všeho je docela velká legrace, třeba i kvůli dvojici výstředních homosexuálů, kteří zase řeší nevěru s masem.

Natáčení snímku, který bude mít premiéru i na Slovensku a v Polsku, a tak pro něj natočila hlavní písničku i videoklip Ewa Farna, bylo v jednu chvíli hororové.

„Na Slovensku na horách jsme měli vymrznout na lanovce, a my tam opravdu málem umrzli. Takovou kosu jsme ještě nezažili! Měli jsme vlasy a řasy od jinovatky, mně se na lanovce spustila krev z nosu,“ vybavuje si Klára Issová, ale zároveň dodává, že jinak je za natáčení vděčná a nemůže si ho vynachválit.

Reklama

Další články

Načítám