Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nemáte už sílu navštěvovat všemožné večírky nebo se seznamovat se zoufalými kamarády svých přátel? Toužíte po lásce, ale nevíte, kde ji potkat? Pak jste tu správně! Máme pro vás 5 zaručených tipů, díky nimž se na internetu seznámíte. Pokud se jich budete držet, uvidíte, že se zájemci o seznámení s vámi jen pohrnou!

Zaregistrujte se na nejkvalitnější českou on-line seznamku!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Základem úspěchu je výběr správné internetové seznamky. Existuje celá řada online seznamek, které se liší nejen svým zaměřením, ale i kvalitou poskytovaných služeb. V první řadě si tedy ujasněte koho, respektive co vlastně hledáte. Zda se snažíte najít životního partnera, náhradního otce (matku) pro své děti, společníka na dovolenou, flirt, nezávazný sex nebo partnera na sportování. Podle toho, s kým se chcete seznámit, vybírejte i internetovou seznamku. Toužíte-li po vážném vztahu, zaregistrujte se na nejkvalitnější českou online seznamku ELITE Date. ELITE Date se nesnaží být seznamkou pro každého. ELITE Date je určena pro ty z vás, kteří hledají partnera na úrovni.

Buďte originální, ať váš profil nezapadne mezi ostatními!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete-li být při seznamování úspěšní, pamatujte na jedno důležité pravidlo. Váš profil musí zaujmout. Pokud nebude originální, lidé ho přejdou bez povšimnutí a vy tak přijdete o možnost seznámení. Zapomeňte na formulace typu: „Jsem nešťastná/nešťastný!“, „Na lásku nevěřím“, atd. Nikdo nehledá negativního člověka. Váš profil musí znít pozitivně a vtipně. Použijte neotřelá klišé. Představte se v tom nejlepším světle. Pozor však na lži. Ty rozhodně nepoužívejte. Na ELITE Date máte navíc prostor pro své představení a dotazy směřované přímo na vašeho partnera! Využijte toho.

Výběr profilové fotografie nepodceňujte. První dojem je totiž nejdůležitější!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Profilová fotografie musí zapůsobit. Ptáte se proč? Jedině tak máte šanci, že dotyčný / dotyčná rozklikne váš profil a pozve vás na schůzku. Pokud vaše fotografie nezaujme, zůstane váš profil bez povšimnutí. Nahrávejte si tedy do profilu jen takové fotografie, na nichž se sami sobě líbíte. Ideálně nějaké pěkně barevné a s úsměvem na tváři. Fotografie, na nichž stojíte někde v dáli či fotografie focené ve tmě si do profilu raději nevkládejte. Stejně tak nejsou vhodné ani příliš odhalené nebo sexuálně zaměřené fotografie. Ty od vážného seznámení většinu uživatelů toužících po vážném vztahu ihned odradí.

Neposílejte jednu hromadnou zprávu všem! Na odpovědích si dejte záležet

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nesnažte se oslovit desítky uživatelek/uživatelů jednou jedinou připravenou zprávou. Pište cíleně! To znamená jen uživatelkám (uživatelům), kteří vás skutečně zaujali. Čtěte, co o sobě uživatelé v profilu uvádějí, ať se zbytečně neptáte. Používejte oslovení. Proč? Uživatel (uživatelka) musí mít z vaší zprávy pocit, že je určena přímo jemu (jí). Není-li komunikace vaší silnou stránkou, nevadí. Zjednodušte si komunikaci třeba tím, že pošťouchnete dotyčného partnera klikem na tlačítko „Zaujal/zaujala jsi mne“, „Líbí se mi, že máme společnou vlastnost...“ nebo rychlou odpovědí na jejich otázky. Na ELITE Date toto možné je.

Seznamujte se bezpečně! Seznamujte se na nejkvalitnější české online seznamce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na této seznamce jsou uživatelské profily denně kontrolovány. Všechny podezřelé či jinak závadné profily jsou zde z databáze okamžitě mazány. Ušetříte si tak spoustu času a starostí. Pozor však na jednu věc. Buďte vždy obezřetní. Při první komunikaci neuvádějte žádné osobní údaje. Ke komunikaci využívejte zpočátku raději jen systému dané seznamky. Na první společnou schůzku jděte na nějaké veřejné místo. Teprve poté, co se s daným partnerem blíže seznámíte, můžete o sobě začít prozrazovat osobnější informace.

Další články

Načítám