Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Legendární plavčice z Pobřežní hlídky si nejspíš řekla, že jako sexbomba nemůže vypadat věčně, a dříve, než se stane parodií sebe samé, výrazně změnila svůj vizuál. Pamela Anderson (56) s padesátkou na krku nečekaně přešla na přirozenější styl.

Sexy blondýnu kromě výrazných silikonových ňader charakterizovalo také výrazné líčení, jímž chtěla dosáhnout „kočičích“ očí. Na titulních stránkách pánských magazínů rajcovní make-up plnil svůj účel, ale s přibývajícími vráskami nánosy líčidel Pamele spíše škodily.

V minulosti vnadná herečka figurovala v tajných erotických představách spousty mužů, ale nedávno byla před supermarketem zvěčněna jako hospodyňka. Pamela skoncovala s podbízivou vizáží a svou proměnu dokonala na večírku pořádaném Seanem Pennem, kde rozhodně nevypadala jako Playmate.

Herečka přišla na charitativní akci, jejímž cílem bylo pomoci zemětřesením zdevastovanému Haiti, v doprovodu svého syna. Dvacetiletý Brandon překvapil novou barvou vlasů, ale jeho maminka se naopak oproti dřívějšku dost krotila. Pamela zanevřela na šaty s obrovskými dekolty a místo ňader ukázala jen ramena. Ještě větším zásahem prošla její tvář. Téměř nenalíčená herečka zcela změnila svůj výraz a byla k nepoznání.

Jak se vám líbí Pamela Anderson?
Dříve vypadala mnohem líp
5,1 %
Bez výrazného líčení jí to moc sluší
92,5 %
Je to jedno, do očí se jí stejně nikdo nedívá
2,4 %
Celkem hlasovalo 30769 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám