Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi novými tvářemi seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 jsme narazili i na Štěpánku Fingerhutovou (20), jejíž jméno nám bylo trochu povědomé. A je to tak - zahrála si poměrně výraznou roli ve filmu Dvojníci s Jakubem Kohákem a Ondřejem Sokolem a pár hereckých zkušeností už posbírala také ve filmu Hlas pro římského krále nebo v seriálu VIP vraždy.

V Ordinaci Fingerhutová hraje Šárku, která lidem dost komplikuje život, a objeví se hned v prvním letošním díle. Nástup bude mít docela tragický, jakožto zraněná účastnice autonehody.

Celá scéna nehody byla dokonce akčnější, než její tvůrci a aktéři vůbec chtěli. „Jo, bylo to napínavý. Obzvlášť ve chvíli, kdy se to nedařilo uhasit,” vzpomínal, dnes už se smíchem, na natáčení Radim Fiala, který Štěpánku v roli doktora Hanáka z hořícího auta vyprošťoval.

Svou postavu a vůbec seriál herečka popisuje následovně: „Je složitá, ale já jsem ráda, že můžu hrát právě ji. Baví mě a baví mě i samotné natáčení, překvapilo mě, jaká pohoda při něm panuje i přesto, že se točí dvanáct hodin denně. Všichni jsou neuvěřitelně sehraní,“ pochvaluje si Fingerhutová.

Reklama

Další články

Načítám