Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Míša Tomešová (32) má termín porodu svého prvního potomka stanovený na Valentýna, miminko by tak mělo přijít na svět zhruba za měsíc. Do už tak fyzicky náročného období navíc chytila virózu a skončila na pohotovosti. Přesto se jí nechce pryč z pódií. „Už bych byl docela rád, kdyby Míša nedělala vůbec nic. Teď měla střevní virózu, byli jsme na pohotovosti a mám o ni trošku strach. Takže si oddechnu, až bude doma jen ležet a odpočívat,“ svěřil její manžel, taktéž muzikálový zpěvák Roman Tomeš, na klubovém koncertu své ženy.

Ta má vůbec na osmý měsíc těhotenství dost nabitý program. „Do porodu se ještě přestěhujeme do nového domku, a tak poslední měsíc před narozením miminka budu jen vybalovat a zařizovat. Na odpočívání nebudu mít moc času, ale je pravdou, že si už tělo o odpočinek samo říká,“ přiznala zpěvačka, kterou si kromě přátel přišla poslechnout i její maminka, mimochodem moc sympatická paní.

Manželé také prozradili, jak se bude jejich první dítě, syn, jmenovat - bude to Kristián. „Se jménem Kristián přišel Roman, který na toto téma rozvíjel debatu se Sandrou Novákovou. No a já byla hned pro. Je to jméno bohémské, zároveň aristokratické a má to v sobě jakousi noblesu a pokoru. Vždycky si představím herce Oldřicha Nového. Ale nevím, jestli náš Kristián bude herec,“ smála se Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám