Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V seriálu Ordinace v růžové zahradě se chystá další svatba. Do chomoutu skočí Bobo Švarc v podání Martina Zounara (56) a kamioňačka Romana Babáková, kterou hraje Valérie Zawadská (65).

Ta své "ano" řekne Švarcovi v hodně odvážných svatebních šatech s obrovským výstřihem. Seriálové svatební šaty si Zawadská sama vyhlédla. A vůbec jí nevadí, že v nich vynikají její bujné vnady.

„Ty šaty jsem si vybrala sama,“ prozradila Valérie Zawadská, zatímco jí kostymérky pomáhaly do korzetu. „Zajely jsme s naší kostýmní výtvarnicí do svatebního salonu, ona šla pátrat do skladu, já jsem objevila štendr s nápisem Na prodej a našla tam tuhle nádheru,“ bavila se herečka během příprav natáčení při pohledu do zrcadla.

Že se jí nikdo do výrazně nalíčených očí nepodívá, bylo herečce hned jasné a počítala s tím. „Samozřejmě. Když se postavím a všechno napěchuju tam, kam to patří, naskýtá se asi ohromující pohled do dekoltu nevěsty, ale tak to má být, nebo ne?“ smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám