Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Marie Doležalová (37) se možná může zdát jako nevýrazná, ale opak je pravdou. Dokazují to její nové fotky, na kterých byla hodně odvážná. "Když fotím, tak jsem odvážná. Když mě totiž někdo učeše a oblékne výstředně, tak se před objektivem odvážu. Prostě hraju roli excentrické modelky,“ vysvětluje Marie.

Nové fotky mohou být tak trochu dárkem k jejím blížícím se narozeninám. Letos herečka oslaví třicetiny. "Beru to jako něco, co jsem čekala, že přijde, a docházelo mi to už v sedmadvaceti, osmadvaceti a devětadvaceti. Tyhle poslední tři roky jsem vnímala, že k tý třicítce směřuju. Pociťuju to jako dobrej věk, mám super pocit a zdá se mi, že si víc věřím a dokážu se za sebe postavit, což jsou věci, o kterých se mi ve dvaceti ani nezdálo," konstatuje vítězka StarDance.

Nové snímky fotila v Londýně a hlavní roli hrály její vlasy. "Před čtyřmi lety jsem k Honzovi Kořínkovi začala pravidelně chodit na stříhání a barvení, takže je, myslím, přirozený, že teď jsem tvář jeho salónu. Člověk má dělat tvář tomu, co je pro něj srdcovka, to je aspoň moje zásada," vysvětluje.

"My jsme tuto spolupráci plánovali dlouho. Dá se říci skoro rok. A myslím si, že se vyplatilo počkat. Například focení v Londýně byl projekt, který jsme chystali určitě tři měsíce,“ říká kadeřník Honza Kořínek.

Marie ale samozřejmě pokračuje i v charitativních projektech jako patronka sbírky Pomozte dětem. "A 15. dubna bude v České televizi přímý přenos, to je pro Pomozte dětem ten nejdůležitější večer v roce, jelikož vyzýváme k posílání DMS a chceme, aby se dívalo co nejvíc lidí. Letos se podílím na scénáři a doufáme, že to bude nové a originální," uzavírá herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám