Hlavní obsah
Článek

Je to marné, ale přestože v prvních dvou řadách soutěže Tvoje tvář má známý hlas účinkovaly i krásné ženy a dívky, serverem Super.cz nově odtajněná účastnice třetí série má tolik půvabu, že ostatní strčí s přehledem do kapsy. A pyšní se nejen úchvatným obličejem, ale také hrudníkem, po jehož spatření pánové zapomínají dýchat!

Řeč je o zpěvačce Markétě Konvičkové (29), která se před pár lety zúčastnila SuperStar a od té doby má na českém hudebním nebi docela slušnou a ustálenou pozici. Kdyby byla jen nádherná, ona dokonce i pěkně zpívá!

To nedávno potvrdila i ve videoklipu s Janem Bendigem (s tím už se také zná roky), kde se ukázala v tak odvážných plavkách, že je až s podivem, jak vůbec mohl natáčení schválit její přítel, který se ho přitom také zúčastnil.

Markétu jsme ohledně její účasti v Tváři oslovili, reagovala ale stručně. „Nezlobte se, ale nemohu s vámi mluvit,“ řekla krátce do telefonu, než zavěsila.

Super.cz již dříve odtajnil i jméno Ondřeje Rumla a Milana Peroutky, veřejnost se dozvěděla i některé další účastníky: do Tváře se chystají Tatiana Vilhelmová, Aleš Háma a Adéla Gondíková. Známe už tedy pravděpodobně vyjma dvou jmen prakticky kompletní složení třetího ročníku!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám