Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Rozdílnější pár v celém světovém šoubyznysu snad nenajdete. Zatímco pohledný herec Aaron Taylor-Johnson je překvapivým držitelem Zlatého glóbu, jeho o generaci starší manželka Sam Taylor-Johnson má na kontě eroticky laděný film Padesát odstínů šedi, který loni posbíral pět výsměšných Zlatých malin.

Teprve šestadvacetiletý herec se ceny dočkal díky vedlejší roli ve filmu Noční zvířata. V jeho případě byla velkým překvapením už samotná nominace, protože se jí dočkal jako jediný z hvězdné sestavy filmu režiséra Toma Forda. Takové štěstí neměli Jake Gyllenhaal, Michael Shannon ani Amy Adams, která však byla nominována za sci-fi Příchozí.

Aaron se v Nočních zvířatech proměnil v delikventa s násilnickými sklony a na galavečeru porazil i oscarového Jeffa Bridgese. Další herci Simon Helberg, Dev Patel a Mahershala Ali byli stejně jako vítěz letos nominováni poprvé.

Čerstvý držitel Zlatého glóbu má očividně slabost pro starší ženy. Jeho manželkou je totiž v březnu padesátiletá režisérka Sam Taylor-Johnson, s níž se oženil v roce 2012. Společně už založili rodinu a vychovávají šestiletou Wildu a brzy pětiletou Romy. Láska mezi Sam a Aaronem propukla už v roce 2008, kdy se potkali při natáčen filmu Nowhere Boy. Herci tehdy bylo 18 let a pod vedením své budoucí manželky ztvárnil mladého Johna Lennona.

Reklama

Další články

Načítám