Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejobdařenějších modelek a hereček současnosti Emily Ratajkowski (32) nemohla chybět na udílený Zlatých glóbů. A jak je u ní zvykem, opět odhalila více, než si kdokoliv z přítomných mužů mohl představit.

Emily si oblékla šaty s opravdu nebezpečně velkým rozparkem, který samozřejmě neuhlídala. Světlo světa tak spatřily její kalhotky. Vyzývavá modelka se snad ani nebránila a kalhotky vůbec neschovávala. Až se divíme tomu, že jí nakonec z šatů nevypadla i ňadra. Své bujné poklady si však Emily střežila víc než kalhotky, a tak si na své přišli především dolňáci.

Rodačka z Londýna, která se ve svých pěti letech odstěhovala s rodiči do San Diega, odstartovala svou slávu účinkováním ve videoklipu písně Blurred Lines Robina Thickeho, která se za poslední dekádu držela na vrcholu žebříčku Billboard Hot 100 v USA nejdéle ze všech hitů.

Má za sebou ovšem také pózování pro plavkový Sports Illustated, focení s Terrym Richardsonem či herecký debut v dramatu Zmizelá, kde ztvárnila milenku Bena Afflecka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám