Hlavní obsah
Článek

Po trablech v soukromí, které loni v září vyústily v žádost o rozvod, Brada Pitta (60) na udílení Zlatých glóbů čekal jen málokdo. Herec, jemuž se zhroutil rodinný život, se však vrátil na výsluní a slušelo mu to snad více než v době, kdy na červeném koberci pózoval s Angelinou Jolie (48).

Ať už se Brad na Zlatých glóbech objevil s Jennifer Aniston (55) či její neméně slavnou nástupkyní, vždy patřil k nejsledovanějším hvězdám. Letos se na galavečer vypravil sám a zvolil diskrétní příchod, takže jeho kolegové žasli, když se objevil na jevišti.

Herecké nominace se za svůj poslední film Spojenci nedočkal, ale na ceremoniál přišel podpořit film Moonlight, na němž se podílel jako producent. Snímek o dospívání a hledání sexuální identity nakonec získal cenu pro nejlepší drama, ale Pitta ještě předtím jeho hollywoodští kolegové zahrnuli ovacemi za samotnou jeho přítomnost.

Brad byl v minulosti na Zlatý glóbus za svůj herecký výkon nominován celkem pětkrát, naposledy v roce 2012 za Moneyball. Z vítězství se těšil pouze jednou, a to v roce 1996, kdy uspěl se sci-fi filmem Dvanáct opic.

Reklama

Další články

Načítám