Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka hlavních zpráv na Nově Michaela Ochotská (39) prý dlouho z rozchodu se slovenským podnikatelem Adrianem Pituchem nesmutnila. Podle zákulisních informací údajně randí s novým mužem - synem exministra Vítězslava Jandála, také Vítězslavem.

"Je to naprostý nesmysl. Vím asi, o koho jde. Viděli jsme se na křtu mého kalendáře, kde byl se svou přítelkyní. Máme společné známé, ale osobně se prakticky neznáme," řekla exkluzivně Super.cz Ochotská. "Určitě jsme se jinde neviděli. Nebyli jsme na žádné večeři ani prodlouženém víkendu jak jsem se někde dočetla," dodala sexy moderátorka.

Jandák ml. novou známost nevyvrátil. "Vše, co se týká mých přítelkyň je moje soukromá věc," řekl deníku Aha Vítězslav Jandák ml. Hovornější byl ale překvapivě jeho otec. "Ze strany jeho přátel jsem zaslechl, že spolu byli někde ve večerních hodinách. Jestli je to ta blondýna ze zpráv na Nově, tak má dobrý vkus," dodal poslanec Jandák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám