Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Už jste se nemohli dočkat? Tak už je to konečně tady! Výprodejové šílenství udělalo ve skladech Astratex.cz pěknou paseku a ve slevě teď pořídíte tisíce produktů. Mrkněte, jestli mezi nimi náhodou není i ta podprsenka, kterou máte vyhlédnutou!

Sleva až 70 %: Udělejte čistku prádelníku!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už nastal čas. Vyhoďte všechny ty seprané kalhotky a přihoďte k nim i ty nepohodlné podprsenky. V šuplíku se vám teď zabydlí hebké mikrovlákno, krajka, veselé vzory i jemná bavlna. Na Astratex.cz totiž pořídíte tisíce kousků, některé až o 70 % levněji! Vybírejte co nejdřív, jinak vám zmizí ty nejlepší kousky!

Nejoblíbenější model pro velká prsa v akci!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pyšníte se opravdu velkými vnadami? Jásejte! Jednu z nejoblíbenějších podprsenek pro plné tvary totiž pořídíte o 52 % výhodněji! Hladkou podprsenku Diamond s pevně vyztuženými košíčky si zamilovaly všechny ženy, které příroda obdařila opravdu velkými vnadami. Široká ramínka, boční kostice a propracovaný střih na míru plným tvarům se postará o dokonalé pohodlí. Navíc unikátní plunge střih vyrýsuje smyslnou linii poprsí i bez zvětšujících vycpávek! A luxusní vzhled zdůrazňovat nemusíme, viďte?

Nestárnoucí bílá krajková klasika

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nechcete si pořizovat žádné výstřednosti, když sama nejlépe víte, že vám padne bílá krajka? Mrkněte na polovyztuženou podprsenku Chantal. Spodní část je vyztužená, takže prsa hezky podepře, a horní nevyztuženou část zase zdobí krajka, která krásně zdůrazní váš plný dekolt. Speciální střih perfektně zakulatí ňadra a boční kostice zajistí správnou stabilitu. Bezvadně padne ženám s většími ňadry!

Trendy střih + něžný vzhled = dokonalý dekolt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete si udělat radost něčím extra? A co takhle zkusit jemně růžovou podprsenku Molly? Krásný květinový motiv zdobí něžná bílá krajka, která vás okamžitě promění v křehkou krásku. Nevyztužené košíčky se střihem do tvaru T hezky zakulatí ňadra každé velikosti a boční kostice se společně s padnoucím obvodem postarají o to, že bude vše držet na svém místě. Nechte se zlákat 42% slevou!

Hladká podprsenka do každého prádelníku!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vy ještě nemáte hladkou podprsenku? A co nosíte pod přiléhavá trička? Bezešvá podprsenka je povinnou výbavou každé ženy. Neproznačuje švy pod oblečením a nechá tak vyniknout vaše krásné ženské tvary. Vyztužená hladká podprsenka Elisa padne jako ulitá, zdůrazní vaše vnady a nebude vidět ani pod hodně upnutým oblečením. Vybrat si můžete hned ze tří barev – dáte přednost praktické tělové, nevinné bílé nebo sexy černé?

Další články

Načítám