Hlavní obsah
Článek

Z udílení Zlatých glóbů sice Ryan Reynolds (47) i Andrew Garfield (33) odešli s prázdnou, ale jejich spontánní reakce jim v médiích zajistila více pozornosti než by zvládla výhra. Loňský ceremoniál byl ve znamení šklebícího se Leonarda DiCapria, letošní zpestřila pánská líbačka mezi Deadpoolem a Spider-Manem.

K nejzajímavějšímu momentu galavečera plného hollywoodských hvězd došlo v momentu, kdy Ryan Gosling přebíral cenu pro nejlepšího herce v komedii či muzikálu, již získal díky filmu La La Land. V nominacích mu konkuroval Ryan Reynolds s komiksovou adaptací Deadpool, který se musel smířit s porážkou. A aby mu to nebylo líto, dočkal se spíše vášnivého než přátelského polibku od kolegy Andrewa Garfielda, sedícího vedle něj.

Reynolds Goslingovi cenu určitě přál. Kanadští herci jsou dobrými přáteli a bylo více než zřejmé, že muzikál odkazující na klasický Hollywood uspěje spíše než akční film plný násilí a vulgárních výrazů. Také Andrew Garfield neuspěl s válečným dramatem Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny a cenu místo něj dostal Cassey Affleck za Místo u moře. Těšit ho mohlo alespoň to, že s La La Landem bodovala i jeho bývalá partnerka Emma Stone, s níž si zahrál ve dvou filmech o Spider-Manovi.

Představitel Deadpoola na udílení cen dorazil se svou manželkou Blake Lively, s níž má dvouletou James a Ines, která přišla na svět před necelými třemi měsíci. Andrew je momentálně nezadaný a pózoval s herečkou Laurou Dern, již zná z natáčení filmu 99 Homes.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám