Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou spolu deset let, z toho pátým rokem jako manželé. V dubnu 2015 se jim narodilo první dítě, syn Silas. Justin Timberlake a Jessica Biel navzdory společně prožitým letem přesto patří k nejzamilovanějším párům (nebo nejzamilovaněji působícím) amerického šoubyznysu. A také nejkrásnějším, jak znovu dokázali na 74. ročníku předávání Zlatých glóbů.

Na červeném koberci vypadali báječně, Timberlake, jehož se týkala jedna z nominací - kategorie Nejlepší původní píseň, v jeho případě song Can´t Stop the Feeling pro animák Trolové, v tmavém smokingu s bílou košilí, jeho žena v nádherné, barevně ladící róbě od Elieho Saaba. A dost odvážné, vzhledem k tomu, že vršek byl řešen skutečně minimalisticky - dvěma pruhy černé látky přes prsa. K tomu ten rozparek...no nedivíme se, že z ní její manžel často nemohl odtrhnout oči.

Loni se krátce psalo o tom, že Biel je podruhé těhotná, což se záhy ukázalo jako mylná informace. A na ‚glóbech‘ toho ukázala tolik, že malý Silas nejspíš prozatím zůstane jedináčkem.

Reklama

Další články

Načítám