Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Novou jubilejní šedesátou Miss Universe se v noci v brazilském Sao Paulu stala poprvé v historii kráska z Angoly. Nádherná černá gazela Leila Lopesová se stala jednoznačnou vítězkou. "I když jsem fandila Jitušce, mojí favoritkou byla jednoznačně dívka z Angoly," shodla se s porotou například loňská Česká Miss Jitka Válková.

Angolská kráska zabodovala nejen vystupováním a nádherným obličejem s neustálým úsměvem na rtech, ale také luxusní postavičkou. Tohle nádherné kakaové tělíčko dostalo na kolena celou porotu.

A krásná Angolanka by se neztratila zřejmě ani v ringu. Podle pořádných ramen je vidět, že ráda a často cvičí. Dostat ránu od takové nádhery by možná bylo snem většiny mužů.

"Považuji se za ženu obdařenou vnitřní krásou. Od mé rodiny jsem si osvojila řadu skvělých principů a ty zamýšlím následovat po zbytek mého života," prohlásila v rozhovoru Lopesová. Druhá v pořadí se umístila na Miss Universe Olesja Stefanko z Ukrajiny, třetí místo získala Priscila Machado z Brazílie.

Reklama

Další články

Načítám