Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Novy Michal Jančařík se už řadu měsíců potýká se zdravotními problémy. Loni podstoupil transplantaci ledviny. S orgánem měl totiž dlouhodobé obtíže, zvětšil se mu a v létě dokonce praskl.

Krátce po zákroku bohužel přišly další zdravotní komplikace a Jančařík musel na neplánovanou operaci míchy.

„Stalo se to, že u míchy praskla céva a vytékající krev na míchu velmi tlačila. Lékaři tlačící krev odsáli, ale tlak na míchu byl velký a způsobil nefunkčnost mých spodních končetin," řekl tehdy Nově Jančařík.

Moderátor se však rozhodně nehodlal jen tak vzdát a v nemocnici poctivě rehabilitoval. Ze špitálu dokonce posílal optimistické vzkazy.

Podle Blesku se však nedávno přidaly další komplikace a moderátor ochrnul až k prsům. "Nechci se k Míšově stavu vyjadřovat. Pochopte to," nechtěl víc prozradit otec moderátora Petr Jančařík.

Nezbývá než doufat, že se karta brzy obrátí a Jančařík díky poctivé rehabilitaci své tělo zas rozpohybuje a konečně překoná všechny zdravotní lapálie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám