Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno ukázal zadek na pláži zpěvák Janek Ledecký. Teď se mezi nudisty zařadil další známý muž, který totálně nahý bojoval o život.

Přesně to zažil ostřílený reportér a moderátor Primy Josef Klíma na Kanárských ostrovech. Na světoznámé pláži Playa del Inglés totiž slavil Silvestra, jenže velmi silný vítr a záludné vlny ho ve chvíli, kdy chtěl vylézt z vody, unášely do míst, kde se málem utopil.

"Moře bylo studené, ale to mi většinou nevadí. Do vody jsem lezl já a pár německých důchodců. Jenže během mého pobytu na světoznámé pláži s písečnými dunami vítr zesílil natolik, že mi vlny při koupání začaly podrážet nohy a zpětné proudy mě vtahovaly zpátky do oceánu. Měl jsem co dělat, abych se dostal z moře ven. Naštěstí jsem dopadl lépe, než dva další nešťastníci. Jednoho na břehu křísili a druhého i přes pátrání, do kterého zapojili i vrtulník, nenašli vůbec," říká Klíma.

Teď už je z Kanárských ostrovů zpátky v Praze a diváci ho v neděli večer opět uvidí v pořadu Očima Josefa Klímy. Témata pro Oči přitom loví třeba i na nudaplážích, kam se jako letitý naturista vůbec nebojí a rád se opaluje i koupe nahý. Ostatně, že se toho nebojí dokazují i jeho fotky z dovolené.

"Lidi mě chytají všude! Já jsem třeba na nudapláži, spím a najednou se probudím a nade mnou nahý chlap a říká mi: "To jsem rád, že vás tu vidím, mě nespravedlivě propustili z práce, mám tu všechny doklady od právníka, nechcete se na ně podívat?" přiznal nedávno Klíma s tím, že na Kanárech naštěstí žádní lidé, kteří by mu nabízeli témata, nepotkal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám