Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Jitka Nováčková (31) sice v konkurenci 88 dívek z celého světa ve světové soutěži krásy Miss Universe nezabodovala, ale i tak si nemusí zoufat. Krásná Jitka se nedostala ani do úzkého výběru dívek, jak bylo u českých krásek v minulosti zvykem. Jitka Válková (32), Eliška Bučková (34) nebo Lucie Hadašová (37) postoupily minimálně mezi nejkrásnější dvacítku!

"Samozřejmě mě mrzí, že jsem nevyhrála, ale jsem vděčná, že jsem mohla být součástí. Byly to náročné tři týdny, během nichž jsem zažila i perné chvíle, kdy jsem padala únavou. Stály ale za to. Jsem vděčná, že jsem mohla i nahlédnout do světového modelingu," řekla těsně po vyhlášení Nováčková

Zoufat z neúspěchu ale nemusí. I když se v Miss Universe neumístila, jednoznačně zabodovala díky své přirozené kráse u sponzorů. Byla jednou z mála krásek, kterou nezdobily napletené vlasy nebo umělé nehty.

Protosi Jitky všimly zástupci sponzorských firem a Nováčková natočila reklamu na vlasovou a nehtovou kosmetiku. A kontakty na řadu prestižních firem si navíc veze i domů.

Reklama

Další články

Načítám