Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Macanda z britské reality show Geordie Shore má sice do ideálu ženské krásy hodně daleko, přesto se může pochlubit přítelem, který na rozdíl od ní disponuje výstavním tělem.

Poměr mezi špekatou Sophií Kasaei a svalnatým Joelem Corrym je záhadou, nad níž zůstává rozum stát. Jediným pojítkem mezi těmito dvěma diametrálně odlišnými osobnostmi je touha po zviditelnění se. Zatímco Joel k tomuto účelu využívá svou muskulaturu, Sophie na sebe strhává pozornost svými špeky.

Účastnice pochybné reality show Geordie Shore toho v životě moc nedokázala, takže o sobě dává vědět tím, že neustále přibírá či hubne. Momentálně má být ve štíhlejší fázi, protože se jí podařilo shodit šest kil. Taková změna se ovšem na jejím kyprém těle moc neprojevila.

Sophie se svým přítelem vyrazila do Mexika, kde chytali bronz. Britská televizní hvězdička nejspíš nemohla na své tělo sehnat vhodné plavky, takže místo horního dílu použila průsvitnou podprsenku. Pokud by Sophie neměla tělesně až příliš dokonalého přítele, její nedostatky by tolik nevynikly.

Reklama

Další články

Načítám