Hlavní obsah
Článek

Modelka Dominika Mesarošová (38) se rozhodla dát svým fanouškům dárek k začátku roku a Super.cz pozvala do fitka, aby na kameru všem obdivovatelům ukázala své tělo při tréninku. A na své si přijdou nejen ti, co mají rádi její mohutné silikony, ale i příznivci jejího pozadí!

„Je třeba se udržovat, přece jen po třicítce jdou kila dolů hůř. Když to jde, snažím se být ve fitku třikrát týdně,“ řekla nám Dominika v „rambodílně“ v Praze na Hájích.

Nedávno sklidila velkou kritiku za své pozadí. „Neřešila jsem to. Hlavně že se líbím svému partnerovi. Jsem kus ženské, za svou postavu se nestydím, jsem na ni hrdá. Mám zdravé sebevědomí, bez něj bych v modelingu vůbec nemohla fungovat,“ tvrdí.

Poctivě trénuje i kvůli tomu, že pravidelně pořádá cosi jako kemp pro začínající modelky, brzy bude desátý ročník, a tak chce na blížícím se castingu čtrnáctého ledna vypadat co nejlíp.

„Letíme v květnu. Projekt Poleťte s Dominikou Mesarošovou k moři má úspěch, někdy překvapivě, i přestože ve světě jsou občas teroristické útoky. Dívky se ale i tak hlásí slušně a to i na doporučení předchozích účastnic, což je pro mě největší pochvala. Už jsem slyšela, že to někdo označuje za tábor pro zlatokopky, ale to je nesmysl. Učíme se tam, jak se líčit, jak chodit na podpatcích, jak si zvýšit sebevědomí. Mohou se hlásit prakticky všechny dívky. Spolu s týmem tam pracujeme i na jejich motivaci,“ říká Mesarošová.

Té se muži kvůli silikonům moc často do očí nedívají. „Nestydím se za ně. Kariéru jsem na nich postavila, teď se ale hodně rozebírá i moje zadní část těla. Proto jsem pánům i holkám ukázala, jak se dá cvičit pozadí,“ dodala Dominika pro naši kameru po tréninku.

Reklama

Další články

Načítám