Hlavní obsah
Článek

Na konci minulého roku jsme Terezu Kostkovou (47) vídali každou neděli ve StarDance. Nyní na tento režim navážeme, neboť se bude sympatická herečka objevovat pravidelně rovněž každou neděli v kriminální minisérii z vesnického prostředí Temný kraj. Zde si zahraje emancipovanou a sebevědomou vesnickou veterinářku Terezu Coufalovou.

Jedním z hlavních důvodů, proč roli přijala, byla spolupráce s Lukášem Vaculíkem. „Lukáše Vaculíka mám moc ráda a hrozně rádi spolu hrajeme. Je to skvělý kolega a herec, už jsme spolu párkrát hráli, tak vím, že si rozumíme. Točilo se v nádherných exteriérech v přírodě za Prahou. Byla pro mě vlastně radost jít každé ráno točit,” říká herečka.

Kostková a Vaculík se setkali před deseti lety při natáčení seriálu Proč bychom se netopili.

„To jsme spolu a s partou strávili pět měsíců v kuse. A pak jsme spolu před čtyřmi lety dělali film do cyklu Soukromé pasti. Jmenovalo se to Manželství nebo život, kde jsme hráli problematický manželský pár, a to byla krásná práce. My si moc rozumíme, já mám Lukáše velmi ráda, ráda s ním hraju. Naše vnímání profese je obdobné. A myslím a doufám, že se doplňují naše osobnosti. Cítím to tak. Hraji s ním nevýslovně ráda, je úžasný herec i člověk, jezdit za ním na plac je radost,” říká Tereza Kostková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám