Hlavní obsah
Článek

V posledních letech pro ni byla zásadní životní role maminky a herecké úlohy byly spíše na druhé koleji. Na práci ale Kristýna Fuitová Nováková nezanevřela a nyní ji budete pravidelně vídat v kriminálním miniseriálu z vesnického prostředí Temný kraj na Primě.

„Tahle role pro mě byla po mé mateřské pauze natolik zajímavá, že jsem moc dlouho neváhala a s radostí šla do toho. K mému rychlému rozhodnutí přispěla skutečnost, že se nejedná o žádný nekonečný seriál, ale uzavřenou dvanáctidílnou minisérii,” říká maminka sedmileté Rozárie a tříleté Marianky a jedním dechem dodává: „Herectví nestavím na stejnou rovinu jako mateřství. To u mě vždy vítězí.”

Jsou hereččiny dcery jejími fanynkami? „Ony to moc neprožívají, když je máma v televizi, tak ta starší kolem obrazovky většinou projde bez povšimnutí. Spíš to řeší ta mladší, pro kterou je to přece jen stále něco nezvyklého. Vlastně ji baví sledovat maminku a pořád by si mě chtěla na internetu pouštět dokola, moc ji to baví,” směje se Kristýna.

Sympatická herečka si nedovede představit, že by její děti v době její zaneprázdněnosti hlídal někdo cizí, a proto ani nevyužívá služeb chůvy. „Naštěstí jsem si nikdy nemusela platit nikoho cizího. Vždycky to je taková kooperace několika lidí. Většinou hlídá manžel, moje maminka nebo sestra. Naštěstí se to drží v rodině.”

A dá se už odhadnout, jestli půjdou holčičky v maminčiných šlépějích? „Ta starší je docela introvert, ale mladší dcera je docela éro. Stále tančí, zpívá, se všemi se seznamuje,” říká Kristýna Fuitová Nováková.

Reklama

Další články

Načítám