Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvaapadesátiletý americký herec David Spade se léčí z následků autonehody, při níž do jeho Range Roveru narazil se svým vozem jiný řidič. Incident se odehrál ve středu večer a herec byl ihned převezen do nemocnice. Jeho zranění naštěstí nejsou vážná.

Populární komik, jenž se proslavil v 90. letech moderováním pořadu Saturday Night Live, projížděl mezi ulicemi Sunset Boulevard a Beverly Drive, když došlo ke srážce. Spade byl v tu dobu v autě sám. Podle zdroje z jeho okolí zůstal otřesený, ale nebyl vážně zraněný, skončil spíš jen potlučený s několika modřinami, proto mohl být již propuštěný do domácího léčení. Jeho auto ale dopadlo o poznání hůř. Ani jeden z řidičů nebyl pod vlivem alkoholu či drog.

Sympatický Spade se jako herec objevil například v seriálu Pravidla zasnoubení či ve filmech Špinavej Joe, Křupan, Machři, Jack a Jill nebo Vincentův svět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám