Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do primáckého seriálu Přístav zamířila nová postava - Adam Drak. Ztvární jej herec, režisér a také porotce show konkurenční televize Tvoje tvář má známý hlas Jakub Kohák.

Kohák nastínil charakter postavy a srovnal ji se svým skutečným životem. „Adam je dětský herec v nějakém seriálu o pionýrech, což já teda nemám. Ale jinak se tam poměrně dost věcí z mého života promítlo. Scenáristé si vzali prvky z mého života. Takže je to momentálně herec v reklamách plus má takový veselý vztah k životu, rád se baví, popíjí, nevyhýbá se žádné pěkné legraci, nápadu, ani třeba vylézt na nějakou střechu,“ říká Jakub.

Na place se potkal s dalšími výraznými charaktery seriálu, manžely Pátkovými v podání Kairy Hrachovcové a Petra Čtvrtníčka.

„To je taková dvojice bláznů. On je, myslím, hlídač bezpečnostní agentury, což vlastně, co se týče intelektu, Petrovi sedne, myslím, že tam má nějakého psa, špatně vycvičeného. A Kaira je nějaká cizinka, ona nějak špatně mluvila česky v tom seriálu a volila vždycky zvláštní slova a skladbu slov. Jejich dvojici jsem ze seriálu předtím vůbec neznal. Najednou na mě tyhle dva vyskočili a myslel jsem si, jestli se jako nezbláznili, ale oni už to takhle údajně hrají od začátku. Byl to takový střet dvou světů. Jako řekněme, že já jsem byl ta světlá strana a oni byli ta temná strana, jako třeba Darth Vader a spol.,“ nezklamal při povídání Kohák.

Reklama

Další články

Načítám