Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tahle holčina ale vážně ví, jak pány zaujmout! Ewa Farna (30) se objevila v novém videoklipu Všechno nebo nic k chystané filmové komedii se stejným názvem. Při natáčení ukázala postavu, která její obdivovatele potěší. Hlavně milovníci jejích stehen a naučených dráždivých póz budou nadšeni. Mrkněte se na video, v němž jsou i ukázky ze snímku, který má být jakousi českou verzí Deníku Bridget Jones!

Snímek i písnička jsou o složitých peripetiích ve vztazích, s čímž má zkušenost téměř každý, i  Ewa, byť posledních pár let se zdá být nadmíru šťastná se svým přítelem Martinem Chobotem.

V klipu (hudbu napsal René Rypar, text Gábina Osvaldová) dojde i na high-tech umění, na látku kolem těla Ewy se totiž promítají záběry z filmu, včetně tváří, krajiny či vzletů letadla. To muselo stát peněz!

Všechno nebo nic je snímek, v němž exceluje především Klára Issová, přestože hlavní roli tu má Táňa Pauhofová. Dvě nejlepší kamarádky řeší spletité milostné problémy, nechybí tu, stejně jako u Bridget Jones, afektovaní homosexuálové nebo psaní knížky o nešťastné lásce.

Svěží snímek, který je možná trochu holčičí, ale na předpremiérách se ději smáli zhusta i pánové, vznikl na motivy knížky nejprodávanější slovenské autorky Evity Urbaníkové. Protože v něm hrají i oblíbení herci ze země našich severních sousedů, Ewa Farna natočila i polskou verzi. V Česku jde film do kin 12. ledna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám