Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Chcete super tip na tak výhodný nákup nábytku, že vás z něj postihne radostný šok? Zavítejte do e-shopu MT nábytek a budete koukat. V nabídce mají bezmála 10 000 kousků pro každého bez rozdílu věku, všechno vám rychle a spolehlivě dovezou, kam si řeknete, a navíc tam teď díky akčním splátkám nakoupíte výhodně jako nikde jinde. Neplánujte a užijte si lepší bydlení hned teď, akce končí už 11. ledna!

Pozor, super pecka! Impozantní obývací stěna vás teď přijde jenom na třetinu ceny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zešíleli nebo ještě neprocitli z novoročních oslav? Nic takového. Můžeme vám potvrdit, že moderní obývací stěnu Anya teď u MT nábytek opravdu koupíte se slevou 61 %. Vyberete si ze 2 barevných provedení dekoru, skříňky si v pokoji rozestavíte podle potřeby a na přání do vitrín dostanete i 16barevné LED osvětlení s dálkovým ovládáním. Za tu cenu prostě senzace. Dříve za 14 283 Kč.

Do každého obýváku. Nenechte si ujít multifunkční sedací soupravu se senzační slevou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Sedačka vypadá velice dobře a za tu cenu? Prostě bomba,“ říká zákazník Jaroslav o sedací soupravě Viviana. Co ho na ní spolu s výbornou cenou potěšilo? Tak třeba výběr ze 2 rozměrů a 12 barevných variant, možnost rozložení, úložný prostor i celočalouněné provedení. Pořiďte si ji také a dáte Jaroslavovi za pravdu, že jinde něco takového za ty peníze prostě neseženete. Dříve za 16 178 Kč.

Skvělá zpráva pro všechny parádnice. Skříň podle vašich představ koupíte za hubičku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete se líbit, ráda se pěkně oblékáte, ale úložných prostor pro vaši garderobu rychle ubývá? Nezoufejte, v šatní skříni Donzel 1 s posuvnými dveřmi najdete na všechny svoje oblíbené kousky vždycky dost místa. Vyberte si ze 2 šířek s různým vnitřním uspořádáním polic a šatní tyče, světlý nebo tmavý přírodní dekor a můžete skříň začít plnit. Potěšení je na vaší straně. Dříve za 8 233 Kč.

Sleva přes 50 %! Vybavte si jídelnu bytelným nábytkem, který si každý pochvaluje

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dopřejte si s rodinkou společné chvíle u jídla ve svátky i ve všední den. Jídelní set Roderik z bukového masivu bude zaručeně pasovat i k vám domů. Na výběr totiž máte z více než 120 barevných kombinací dřeva a čalounění židlí z látky nebo ekokůže. Desku stolu z odolného lamina pak snadno rozšíříte a bleskově očistíte od všech skvrn. Skvělé hodnocení zákazníků! Dříve za 11 788 Kč.

Zbývají 3 dny do konce! Čeho? Superslev nábytku až 67 % a mimořádně výhodných splátek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sníte o nové ložnici? U MT nábytek na vás čeká útulná sestava v přírodním dekoru, zlevněná o 15 108 korun. Obývák už si žádá změnu? Pořiďte si atraktivní komplet nábytku se slevou dokonce 17 857 korun. A tak můžeme pokračovat přes kuchyň, dětský pokoj a pracovnu až do koupelny. Nenechte si ujít skvělou příležitost, jak si vybavit domácnost a ušetřit přitom pořádný balík peněz. Novoroční akční nabídka se speciálními nákupy na splátky trvá jen do 11. ledna!

Další články

Načítám