Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vánoce jsou svátky klidu a pohody, ale také se nesou v duchu lenošení doma u televize a doslova obžerství. Není se čemu divit, kdo by taky odolal chutnému cukroví a hromadě jídla, které je všude kolem nás, ať už doma, u babičky nebo na návštěvě u sousedů. Na Nový rok určitě padla i nějaká decinka alkoholu, která zdravému životnímu stylu taky nepřidává.

Zábavnější cvičení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proto si mnozí z vás dali novoroční předsevzetí – zhubnout! Daří se vám to? Pokud ne, máme pro vás „recept“, jak se k cvičení donutit a udělat si ho zábavnější. Kdy jindy s přejídáním seknou a začít na sobě makat? Teď je ta ideální příležitost.

Dnešním dnem vše končí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejhorší na všem je vlastní vůle. Překonejte ji! Zkuste od této chvíle vypustit vše, co vašemu zdraví neprospívá, zvednout se ze židle a začít na sobě makat! Pokud tento krok uděláte, máte vyhráno. Jestliže se nemůžete k cvičení donutit, vyzkoušejte nějakou pomůcku, která vám udělá pohyb zábavnější. Ideální jsou fitness pomůcky, s kterými využíváte vlastní hmotnost těla. Jednou z takových je univerzální posilovač inSPORTline AB Perfect Dual, který je skvělý pro posilování břišních svalů, ale také jiných partií těla.

Pomůcka, která s kily zatočí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

AB Perfect Dual je ideální fitness pomůcka zejména pro začátečníky, kteří mají břišní svaly oslabené. Umožňuje provádět 6 základních cviků – sed leh, sklapovačky, kliky, bicepsové a tricepsové kliky či nůžky. Tyto cviky dokážou posílit vaše tělo a zároveň podpoří spalování. AB Perfect Dual napomáhá také správnému provedení cviku, díky čemuž nedochází k negativním dopadům na záda či střed těla. Dosáhnete tak výsledků, kterých byste nedocílili ani po stovce klasických sed-lehů. Tuto i jiné pomůcky si můžete vyzkoušet v kamenných prodejnách inSPORTline v Praze, Brně, Ostravě nebo Vítkově, a to zcela zdarma. Na vlastní kůži se přesvědčíte, jak může být cvičení zábavné a zároveň efektivní.

Další články

Načítám