Hlavní obsah
Článek

Kouzelník Pavel Kožíšek a modelka Martina Dvořáková se pořádně rozparádili přímo před očima přítele sexbomby Lukáše Lízánka. Golfista nevěřil vlastním očím, když pouze zpovzdálí sledoval, jaké psí kusy Martina se svým šéfem předvádí.

K této zajímavé situaci došlo na oslavách osmých narozenin Divadla kouzel v Líbeznicích u Prahy. Kožíšek, který má samé fešné a slavné asistentky, se ale dušuje, že pokud si na Martinu sáhl, tak jen omylem při rošťárnách na nafukovacím hradu. „Martina už u mě v divadle vystupuje šestým rokem a je to precizní profík. Vím, že se na ni můžu ve všem spolehnout,“ říkal džentlmensky kouzelník, aby krásku vzápětí shodil z vysokého gumového hradu.

Na líbeznickém posvícení, které si nenechaly ujít takřka tři tisíce lidí, oslavil kouzelník také svoje jednačtyřicáté narozeniny. Na oslavách nechyběla ani manželka Lucie Kožíšková a oba synové Matyáš a Jakub, kteří si s ostatními dětmi pochutnali na narozeninovém dortu. Mezi gratulanty na pódiu se svým koncertem vystoupil zpěvák Janek Ledecký, který prozradil, že je velký milovník kouzel. Proto také pokukoval po nové kouzelnické sadě Kouzelný klobouk se 75 triky, kterou Kožíšek právě uvedl.

Reklama

Další články

Načítám