Hlavní obsah
Článek

Zbývá mu už jen pár centimetrů. Moderátor Primy a herec Petr Vágner (46) je rozhodně nejpotetovanější moderátor v Česku. Na Vánoce měl mít další kérku, jenže čáru přes rozpočet mu udělal porod dítěte!

"Zbývá mi dodělat pravý rukáv, který mám rozdělaný už od léta. Teď jsem měl slíbený termín kolem Vánoc, ale můj dvorní tatér Martin Jíra právě v té době "rodil". Pochopitelně dal tak přednost rodince a náhradní termín se nám posunul," řekl Petr.

Jenže ani v lednu další kérka nepřibyde. "Čeká mě závod Spartan Winter Race, a tam potřebuji být komplet fit. Takže zatím nevím, ale jedno je jisté, tentokrát už s tetováním končím," prozradil Vágner.

Vágner si teď užívá zimy a sněhu v Jizerských horách. "Začátek roku trávím už dvanáctým rokem s partou kluků v Jizerských horách. Vzhledem k tomu, že je to vysoko, 820 m. n. m, sníh je tady skoro pořád," liboval si.

Že se svahu a prkna nebojí, dokazuje i aktuální fotografie. "Na prkně jezdím od castingu do role v komedii Snowboarďáci. Nevybrali mě, ale snowboard mi už zůstal. Letos bych se chtěl postavit na lyže, hlavně kvůli svým dětem. Lépe se totiž na nich operuje než na prkně! Na lyžích jsem stál naposledy v sedmé třídě na základce, tak uvidíme, jak to se mnou zvládne lyžařská instruktorka," dodal Petr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám