Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vaše tělo si zaslouží to nejlepší, dopřejte mu prospěšné přírodní látky, které podpoří metabolismus a zažívání. Nemusíte se razantně omezovat, někdy stačí najít vhodnější alternativy potravin, které běžně konzumujete. S hubnutím vám navíc pomohou superpotraviny, které obsahují několikanásobně více zdraví prospěšných látek než běžně užívané potraviny. Mezi nejznámější superpotraviny patří níže uvedené. Vydejte se s námi na příjemnou cestu, kde se naučíte žít zdravěji, jíst hodnotněji, kde objevíte nové potraviny a pochopíte více své tělo. Věříme, že k tomu přispějí právě superpotraviny. Každý den lze prožít naplno, ve zdraví a radosti.

Chia semínka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jsou bohatým zdrojem nenasycených mastných omega 3 kyselin a také vápníku. Dodávají tělu více energie, obsahují železo, draslík, zinek, hořčík, měď a vitaminy skupiny B, které vaše tělo denně potřebuje nejen při hubnutí. Dále snižují tlak a jsou 100% bezlepková. Velkou výhodou je jejich všestranné použití – do jogurtů, do smoothies, do salátů, do čaje či do pudinků a těst.

Kustovnice čínská neboli goji

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Obsahuje téměř 500x více vitaminu C, než má pomeranč. Je bohatá na vitaminy B1, B2 i B6, vitaminy A i E, obsahuje esenciální aminokyseliny, selen, zinek, železo, fosfor, vápník a další stopové prvky či vlákninu. Je ideální svačinou.

100% přírodní řasa spirulina

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Obsahuje přibližně 65 % bílkovin, včetně všech osmi esenciálních aminokyselin, a proto je ideálním doplňkem stravy nejen pro sportovce, vegany, starší a oslabené lidi. Obsahuje polynenasycené mastné kyseliny, např. kyselinu gama-linolenovou, která přispívá ke snižování hladiny cholesterolu, snižuje chuť k jídlu a je vhodná jako doplněk k redukčním dietám.

Zelená káva

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nápoj připravený z nepražených kávových zrn má specifickou chuť a mezi svými vlastnostmi jednu vyhledávanou – umožňuje redukovat nadváhu. Obsahuje mimo jiné kyselinu chlorigenovou. Tato kyselina pomáhá redukovat množství cukru v těle a jeho přeměnu na tuk - tuky se spalují třikrát rychleji. Zároveň tato kyselina zabraňuje tvorbě podkožního tuku. Pozitivně působí v boji proti žlučovým kamenům a celulitidě a také snižuje množství volných radikálů v organismu. Oproti pražené kávě má také mnohem vyšší obsah kofeinu. Spojení kofeinu a kyseliny chlorigenové zároveň působí detoxikačně.

Maca peruánská

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prášek získaný z kořene macy posiluje organismus, fyzickou sílu a podporuje duševní svěžest a dlouhověkost. Působí jako afrodiziakum. Maca obsahuje vitaminy A, B1, B2, B6, C a E, stopové prvky jako železo, vápník, měď, zinek, hořčík, draslík a sodík, jód, aminokyseliny, mastné kyseliny (kyselina linolenová, palmitinová, oleinová, laurová, stearová), uhlovodany a vlákninu.

Další články

Načítám