Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Účastnice reality show Big Brother Angelique Morgan alias Frenchy (48) je známá tím, že snad i spí ve svých typických růžových bikinách.

Blonďatá milovnice plastických operací se ráda svléká na veřejnosti, ale odvážné oblečky neodloží ani doma. Tepláky a tričko byste u této výstřední ženštiny zkrátka neviděli.

Frenchy se naposledy nechala nafotit doma v kuchyni. Zástěru ani vařečku však v ruce nedržela. Před fotografy se totiž předváděla v průsvitném síťovaném outfitu, pod kterým vynikla její umělá ňadra.

Frenchy si zřejmě myslela, že bude vypadat sexy, ale opak byl pravdou. I doma vypadala jako prostitutka ve výslužbě. Ač si Frenchy libuje v plastických úpravách svého zevnějšku, výsledek většinou není moc estetický.

A pokud se navíc oblékne jako poběhlice, dílo zkázy je dokonáno. Na nezájem si ale nemůže stěžovat. Už příští rok se Frenchy objeví v další verzi Big Brothera, a navíc s podobně potrefenými milovníky plastik plánuje natáčet reality show Plastics Hollywood, která bude 24 hodin mapovat život závisláků na plastických operacích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám