Hlavní obsah
Článek

Mohla si přijít na pár miliónů, radši je ale oželela. Super.cz hovořil s nejpopulárnější českou moderátorkou Lucií Borhyovou (46) nejen o její práci na Nově a o až zvláštním vztahu s Reyem Korantengem, ale také o lechtivých nabídkách na práci. Podívejte se na video!

Dala by se označit za nejkrásnější inventář v republice, na Nově opravdu asi už má i evidenční číslo.

„S Reyem jsme poprvé vysílali pátého srpna 1999, to si pamatuju dodnes. Ještě předtím jsem na Nově pracovala rok na jiné pozici. A víte, co je nejhorší? Mám pocit, jako by to bylo včera. Absolutně nechápu, kde těch devatenáct let je! Nechápu to. Strašně rychle to uteklo. Mám pocit, jako bychom vysílali měsíc,“ řekla Super.cz Lucie.

Strašně se diví i svému vztahu s kolegou z Televizních novin. „S Reyem jsme pořád kamarádi, nikdy jsme se nepohádali, což se také málokdy stává, že někdo vydrží takhle dlouho spolu bez problému,“ pochvaluje si.

A jak je to s lechtivějšími nabídkami za velké peníze? „Dostávám spíš seriózní a ty ráda přijímám, hlavně co se týče moderování akcí. Co jsem odmítla, bylo focení pro pánský časopis. Musela bych se odhalit víc, než bych toužila. Nechtěla jsem se ukazovat. Myslím si, že jsou věci, které by měly být jen pro partnera či blízké lidi, kterým to chcete ukázat. Člověk by měl mít nějaké tajemství,“ dodala stále půvabná Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám