Hlavní obsah
Článek

Z Barrandova postupně prosakují informace o tom, kteří herci a zpěváci by se měli objevit ve třetí řadě show Tvoje tvář má známý hlas, jejíž přípravy jsou v plném proudu. Po nečekaném jménu Tatiana Vilhelmová se na pódiu v převlecích za slavnější kolegy představí také Adéla Gondíková (50) a Aleš Háma (50).

Oba jsou to ‚staří‘ muzikáloví harcovníci, tudíž jejich jména nevzbuzují tolik údivu jako v případě Vilhelmové. Hámu diváci znají z Angeliky, Mýdlového prince či muzikálu Adéla ještě nevečeřela, Gondíková zase donedávna účinkovala v Mamma Mia!, hraje v Ať žijí duchové a objevit se má také v připravovaném Času růží.

Zatímco o účasti Tatiany televize mlčí a nechce nic komentovat, angažmá Gondíkové a Hámy Nova Super.cz potvrdila.

„Řekla jsem si, že to bude zábavné, že to bude něco nového, co jsem ještě nezažila, tak uvidíme. Můžu ale prozradit, že se v noci budím panickou hrůzou,“ uvedla Gondíková a Aleš Háma, který show zažil z pozice hostujícího porotce v první řadě, ji doplňuje: „Já se trochu bojím a trochu těším, jsou to takové smíšené pocity. V každém případě je to úžasná profesní výzva,“ nechal se slyšet.

Zdá se, že se rýsuje velmi zajímavá grupa, která by mohla k obrazovkám opět přitáhnout na milión a půl diváků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám