Hlavní obsah
Článek

Pár dní poté, co úspěšně zabojoval o život, když několik týdnů lavíroval s nebezpečným zánětem v tříslech, se manžel Ornelly Koktové (31) Josef Kokta (59) musí potýkat s dalšími potížemi. Tentokrát s finančními. Prasklo na něj, že má exekuci, která dosahuje výše 231 tisíc korun.

„Je to pravda. Mám exekuci, teď, jak jsem se vrátil z nemocnice, se to snažím vyřešit. Je to složité. Zachraňuje nás Ornella, že pracuje, píše a podobně. V podstatě jsem finančně v haj*lu, jen se snažím dobývat peníze, které mi dluží lidé. Tím jsem se dostal do problémů,“ přiznal se Super.cz Kokta k dluhu, o němž jako první informoval Blesk. Podle Centrální evidence exekucí jsme dohledali, že usnesení o zahájení exekuce bylo vydáno v říjnu loňského roku.

Exekutoři mu ale naštěstí zatím domů nechodí a nezabavují vybavení domácnosti. „Zatím k tomu nedošlo, dokonce to vypadá, že to tento měsíc nebo týden dořeším. Kamarádi mi mají půjčit. Z obrovského bohatství, které jsem měl, jsem se zkrátka dostal na dno. Měl jsem spoustu peněz, ztratil jsem hodně na burze a posledním rozvodem jsem přišel úplně o všechno. Od té doby, co žiju s Ornellou, jsme bohužel v chudobě,“ přiznává upřímně Josef. Ten ale stále věří v lepší zítřky.

„Chystali jsme internetový projekt, měli jsme investora, ten ale krachl. A k tomu se přidala ta nemoc. Teď hledám nového, aby se to zase rozjelo,“ dodal manžel Ornelly. Ještě jeho ženu pořád někdo považuje za zlatokopku?

Reklama

Další články

Načítám