Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Havaji se to o letošním silvestru hemžilo celebritami jako Hilary Duff, Nicole Scherzinger, Steven Tyler, Paris Jackson či Jessica Alba. Další z nich byla i ruská tenistka Maria Šarapovová, která si s přáteli k oslavám příchodu nového roku nevybrala jako většina osobností oblíbené Maui, ale o poznání menší a méně turistický ostrov Lanai, kde trávila i zbytek dovolené.

Bývalá tenisová jednička, která si odpykává dvouletý trest zákazu hraní za loňský pozitivní dopingový nález, vyrazila na pláž v titěrných černých bikinách, které by na postavě odhalily sebemenší chybku. Tím se ale Maria rozhodně zatěžovat nemusí, o vánočních svátcích se očividně krotila, a tak se teď může chlubit bříškem plochým jako přistávací dráha. A to se ještě na předvánočních nákupech v Kalifornii zdálo, že se na ní nějaké to kilo navíc usadilo

Pohledná sportovkyně si pochopitelně chtěla z ostrova odvézt na památku i pár fotek, a tak kromě několika selfíček požádala i kamarádku, aby jí vytvořila pár snímků, kde zapózovala na skalnatých útvarech na pláži. Maria při nich tak po čase opět mohla zúročit své dřívější zkušenosti z modelingu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám