Hlavní obsah
Článek

V Los Angeles vrcholí přípravy na udílení Zlatých glóbů. Nedělní ceremoniál kromě nominovaných hvězd netrpělivě očekávají i tři dcery Sylvestera Stalloneho (70).

Dvacetiletá Sophia, Osmnáctiletá Sistine i čtrnáctiletá Scarlet byly vybrány jako Miss Zlatých glóbů a budou na jevišti doprovázet moderátora Jimmyho Fallona. Této pocty se každoročně dočkají potomci slavných rodičů. Dcery Sylvestera Stalloneho a jeho manželky Jennifer Flavin už v Los Angeles asistovaly při rozbalení červeného koberce, po němž se v neděli projde elita Hollywoodu.

Největším favoritem Zlatých glóbů je muzikál La La Land, který má šanci na sedm cen, včetně hereckých pro Emmu Stone a Ryana Goslinga. Šest nominací má komorní drama Moonlight o dospívání a hledání sexuální identity, pětkrát se mohou radovat tvůrci filmu Místo u moře, díky němuž o cenu usilují i Casey Affleck a Michelle Williams.

Pokud na ceremoniál dorazí všichni nominovaní herci, na červeném koberci budou k vidění i Natalie Portman, Amy Adams, Ryan Reynolds, Colin Farrell, Meryl Streep či Nicole Kidman.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám