Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Luba Skořepová (†93) se po - pro mnohé včetně jejích příbuzných - nedůstojném posledním rozloučení v Národním divadle dočká piety ve svém rodném Náchodě. Tamní divadlo pro ni plánuje připravit poslední rozloučení se všemi poctami.

„Rozloučení s paní Skořepovou, které proběhlo ve foyer Národního divadla, bylo podle nás nedůstojné. Proto jsme se rozhodli zorganizovat takové rozloučení, jaké si jedna z největších rodaček města Náchod skutečně zaslouží,“ řekla Blesku tisková mluvčí městského úřadu Náchod Nina Adlof. Ve městě navíc pro svou rodačku chystají odhalení pamětní desky.

Blízcí i přátelé Luby Skořepové cítili po posledním rozloučení v Národním divadle rozčarování. Ostatky herečky, která byla členkou činohry Národního divadla dlouhá léta, totiž při posledním rozloučení na rozdíl od mnoha jiných zesnulých herců ležely místo na slavném jevišti ve vestibulu, prakticky pár metrů od rušné silnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám