Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikoho nejspíš nepřekvapí, že Kateřina Neumannová strávila vánoční svátky na zasněžených horách. „Snažíme se tam trávit celou zimu. Jezdíme nejen na české hory, ale i do zahraničí,” nechala se slyšet olympijská vítězka a mistryně světa v běhu na lyžích.

Občas Kateřina udělá výjimku a během zimy 'sjede' do nížin. Naposledy tomu tak bylo před pár dny, kdy společně s Michalem Hrdličkou odhalila sochu tenistky Martiny Navrátilové vytvořenou z padesáti tisíc kostek Lega. „Martinu jsem celý život sledovala. Považuji ji za jednu z nejlepších světových sportovkyň a vždy jsem ji měla za vzor,” přiznala bývalá česká běžkyně na lyžích a cyklistka, která si nenechala ujít celou pražskou výstavu, která skýtá nepřeberné množství modelů vytvořených z kostek známé skládačky.

„Za mě Lego nebylo, pokud jsem něco podobného dostala, byla to svátost. Sen vytvářet postavičky, modely či další pěkné věci, jsem si plnila až s dcerou Luckou. Skládání si hlavně užívá s tatínkem, já se s ní spíš věnuji sportovním aktivitám. Lucka nejde v mých šlépějích, zamilovala si právě tenis a jméno Navrátilová je u nás takřka na denním pořádku,” řekla Kateřina Neumannová.

Reklama

Další články

Načítám