Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Mariah Carey (54) prolomila hradby mlčení a konečně se vyjádřila ke svému nevydařenému silvestrovskému vystoupení na newyorském Times Square. Carey se při jedné písni nemohla trefit do slov na playback a druhou nezazpívala vůbec a v zoufalství se zmohla jen na upravování vlasů a pár nejistých prvků v choreografii s tanečníky. Carey ovšem rozhodně nevidí chybu na své straně, za debakl viní společně se svým týmem pořadatelskou společnost Dick Clark Productions.

Carey pro týdeník Entertainment Weekly uvedla: „Mohu říci, že Dick Clark byl skvělý člověk a já jsem měla štěstí spolupracovat s ním, když jsem začínala v hudebním průmyslu. Jsem ale toho názoru, že by Dick Clark neměl dovolit, aby si umělec prošel tím, čím já, a byl ponížený v přímém přenosu.“

Čím se ale konkrétně měla společnost provinit a kde pochybila? Zpěvaččin tým je přesvědčen, že šlo o úmyslnou sabotáž kvůli vyšší sledovanosti. To ale zástupci Dick Clark Productions popírají a tvrdí, že jde o pomluvy a urážlivé a absurdní obvinění. Odmítli také, že by měli jakékoli technické potíže.

Dění na slavném náměstí přenášela živě televizní stanice ABC a Mariah měla být zlatým hřebem večera těsně před silvestrovskou půlnocí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám