Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pětapadesátiletá americká herečka Heather Locklear dlouhodobě bojuje se závislostí na alkoholu a lécích na předpis, a proto se podle serveru Radar Online rozhodla vyhledat odbornou pomoc v odvykacím centru Cliffside Malibu Rehab. Na klinice trávila i vánoční svátky. Herečka to později potvrdila magazínu People s tím, že pracuje na tom, aby byl její život lepším.

Když Locklear přijímali do odvykacího centra, byla prý opilá a na prášcích, plakala a křičela. „Potřebovala pomoc, protože byla vážně v háji,“ dodal zdroj. Zaměstnanci okamžitě začali s detoxem. Nyní je na tom už mnohem lépe. „Cítím se skvěle a činím kroky k tomu, abych obohatila a zlepšila svůj život,“ potvrdila Locklear pro People.

Herečka má potíže s alkoholem a léky na předpis, především na deprese, už dlouho. V roce 2012 hereččina sestra musela volat sanitku, jelikož se bála, že se Heather předávkovala léky a o čtyři roky dřív se měla pokusit i o sebevraždu.

Jedna z nejhezčích hereček 80. a 90. let proslula převážně seriálovými rolemi jako například proradné Amandy Woodward v Melrose Place, Sammy Jo Carrington v Dynastii, policistky Stacy Sheridan v T.J. Hooker nebo Caitlin Moore v seriálu Všichni starostovi muži. V soukromí dávala, podobně jako Pamela Anderson, přednost divokým rockerům, však byl také manželem obou právě Tommy Lee. Druhým manželem Heather byl kytarista skupiny Bon Jovi Richie Sambora, s nímž má svou jedinou dceru Avu Elizabeth (19), která se začíná prosazovat v modelingu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám