Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) je opravdu ženou mnoha podob! Před Vánoci vyfotila selfie, na níž vypadá jako proutek, prvního ledna se ale zase pochlubila snímkem, na kterém vypadá macatě a ještě o sobě s chutí prohlašuje, že je tlustá!

„Pracující žena v domácnosti,“ popsala Ewa první fotku, zatímco u druhé si naoko postěžovala, že si zkoušela sukýnku kamarádky a zle to dopadlo. „Obvod jejího pasu je jako jedno mé stehno. Nemám ji ráda,“ napsala v nadsázce a ve videu pak přidala, že je prostě tlustá. Ve skutečnosti je asi prakticky stejná, jen na první momentce je sama a na druhé prostě vedle kámošky křehotinky vypadá zkrátka macatější.

Z věčně omílaného tématu své váhy si tak evidentně moc nedělá. Její fandy určitě zaujme nejen smysl pro sebeironii, ale také sympatický výstřih, který předvedla.

Ewa rozhodně nezahálí, po Novém roce jí vyšel u nás i v Polsku videoklip Všechno nebo nic ke stejnojmenné komedii s Táňou Pauhofovou a Klárou Issovou v hlavních rolích. Tvůrci film, jenž má premiéru 12. ledna, označují v nejlepším slova smyslu za českou Bridget Jones nebo Sex ve městě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám