Hlavní obsah
Článek

Legendární rodinnou komedii S tebou mě baví svět svým tématem tak trochu připomíná i nová komedie Jiřího Chlumského Špunti na vodě.

Partička otců se, stejně jako ve snímku Marie Poledňákové, nechce vzdát svého plánu na pánskou jízdu. Jejich drahé polovičky jim však na cestu přibalí i děti, takže plán se trošku komplikuje.

Rozverní tatínci v podání Pavla Lišky, Hynka Čermáka a Jiřího Langmajera se však nevzdávají a nasedají společně s dětmi neohroženě na kánoe a rafty. Problém však nastane, když se jim do cesty postaví jez a peřeje…

Jejich nic netušící partnerky, které hrají Tatiana Vilhelmová, Anna Polívková a Jana Kvantiková, mezitím bez obav vyráží na dámskou jízdu na kola. A co se stane, když jim zničehonic zavolá policie? Na první ukázku z humorné rodinné komedie se podívejte ve videu.

Snímek se natáčel během loňského léta převážně v exteriérech v Českém Šternberku, Soběšíně, Kácově, Vlašimi a Praze. Herečtí protagonisté se v rámci natáčení museli několikrát po vodácku „cvaknout“ a koupel v řece u nich byla na denním pořádku. Film má premiéru 13. dubna.

Reklama

Další články

Načítám