Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taky jste měli dojem, že Dara Rolins (51) příliš dlouho nepobývala u moře? Tento pocit měla i samotná popová diva a hned po oslavě příchodu Nového roku odletěla se svou dcerou Laurou do tepla. Zpěvačka stráví celý měsíc na ostrově Bali.

Dara si užívá exotiku plnými doušky, navštěvuje buddhistické chrámy, odpočívá na pláži, dovádí s dcerou v moři. Čas si už našla na večeři se slovenskými kolegyněmi TWiiNS a setkala se i s českými krajany, kteří na indonéském ostrově žijí.

Ani během dovolené Rolins nepřestává makat na své postavě a vyráží na lekce jógy. „Moře, písek, nekonečná pláž, to je splněný sen speciálně v lednu,” komentovala Dara na sociální síti svůj pobyt.

Jak jsme již zmínili, s Darou zatím tráví čas její dcera Laura, kterou si za pár dní vyzvedne tatínek Matěj Homola a oba se přesunou do Indie. Téměř devítileté děvčátko tedy nenavštěvuje školu, ale studium nezanedbává. „Každé ráno máme před ochodem na pláž dvě hodiny školy. Lola je šikulka. Na každý den má pracovní plán, aby ve škole nic nezameškala,” vysvětluje zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám