Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vánoční svátky jsou pro mnoho z nás krásným obdobím. Scházíme se s rodinou a dodržujeme tradice. Jednou z nich je cukroví a bramborový salát s kaprem. Už tyto dva pokrmy jsou vysoce energeticky náročné pro náš organizmus. Ano, stinnou stránkou Vánoc je právě přejídání se. Poté všichni čekáme na příchod nového roku, abychom si mohli dát předsevzetí a začali hubnout. Chcete vědět jak na to?

Prvním krokem k úspěchu je změna jídelníčku!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oprostěte se od kalorických jídel, která jste spořádali o Vánocích. Vždyť je tady úplně nový rok plný nových začátků. Důležité je, abyste jedli pravidelně a udělali si na jídlo čas. Je vhodné rozprostřít jídla do pěti porcí tak, abyste neměli hlad. V souvislosti s tím byste měli i vhodně kombinovat stravu. Ráno a dopoledne si dopřejte pokrmy bohaté na sacharidy, aby vás zasytily a dodaly vám energii. Oběd by měl být poslední velké jídlo, avšak se doporučuje vynechat přílohy. Ideálním pokrmem je například maso a k tomu zelenina. V odpoledních hodinách a večer byste měli jíst jídla bohatá na vlákninu a méně energeticky náročná. Vhodný je například lehký zeleninový salát s kvalitní šunkou.

Bez pohybu to prostě nejde!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Myslete na to, že není cílem se sedřít hned ze startu v posilovně. V takovém případě nebudete mít pohyb rádi, a jak s ním rychle začnete, tak i skončíte. Začněte tím, že nebudete do práce jezdit autem, ale půjdete pěšky anebo zvolíte kolo. Případně dopravu do práce si naplánujte tak, abyste zkombinovali chůzi a MHD. Můžete si i nechat ujet tramvaj nebo se vyhněte eskalátorům či výtahům a zvolte raději schody. Každý takový pohyb se počítá! Nezapomínejte na pitný režim, který je v rámci hubnutí velmi důležitý. Měli byste vypít denně alespoň 2 litry vody. Zapomeňte tedy na oblíbené slazené nápoje a alkohol. Pokud i přesto nehubnete, sáhněte po přírodních přípravcích na hubnutí.

Přírodní pomoc pro rychlé a snazší hubnutí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud si říkáte, že jste toto všechno už zkoušeli a výsledky se nedostavily tak rychle, jak jste chtěli, využijte k rychlejšímu hubnutí prověřené přírodní produkty s prokazatelnými účinky pro snižování hmotnosti. I výživoví poradci doporučují svým klientům přírodní doplňky stravy, aby podpořili spalování tuků v těle. Jedná se o běžnou praxi. Dejte si však pozor na složení. Když striktní orgány Evropské unie posuzovaly tuto problematiku, schválily v rámci zdravotních tvrzení jedinou látku, která má prokázanou schopnost pomoci snížit hmotnost při dietě. Touto látkou je Konjac glukomannan, vláknina ze zázračné rostliny pěstované hlavně v Japonsku.

Zázrak jménem Konjac

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zdrojem velmi ceněné vlákniny z Konjacu je mohutná hlíza s průměrem až 25 cm. Kalorická hodnota získané vlákniny, tzv. glukomannanu, je pro organizmus prakticky nulová. U vláknin je běžné, že vstřebávají vodu, ale glukomannan má tyto účinky extrémně silné. Je totiž schopen nabobtnat až na úctyhodný 200násobek své původní velikosti. Díky tomuto zvětšení vyvolává zřetelný pocit sytosti v žaludku. Gelovitá hmota vytvořená z této vlákniny je schopná obalit částečky potravy, trávicí enzymy pak působí pomaleji, a tím se snižuje množství vstřebaných sacharidů. Glukomannan na sebe váže i tuky a oleje a přirozenou cestou je vynáší z trávicího traktu.

Žádejte v lékárnách!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dnes je možné produkt s Konjacem koupit i v našich lékárnách. Již tisícům žen, ale i mužům, pomohl jejich cílů dosáhnout přípravek Lipoxal Effect. Jedinečnost doplňku stravy Lipoxal Effect spočívá v tom, že výjimečné vlastnosti obsaženého Konjacu jsou vhodně kombinovány s látkami s extrémně příznivými účinky na spalování tuků a dodání energie, jako jsou např. extrakt ze zeleného čaje s obsahem EGCG, guarana, ženšen nebo L-Carnitin. Pomůžou zbavit se i podkožního tuku v problematických partiích.Lipoxal Effect je jasnou volbou pro úspěšné hubnutí.Využijte nyní super možnost zakoupit v lékárnách Lipoxal Effect v limitovaném akčním balení 180+60 tbl. s 20 dny hubnutí zdarma navíc za cenu 799 Kč.

Další články

Načítám