Hlavní obsah
Článek

Na single život není Robert Paulat (44) zjevně dělaný. Rok a půl od rozvodu už se český Ken chystá znovu do chomoutu. Jeho vyvoleným nebude ale jeho americký, podstatně vyumělkovanější kolega Justin Jedlica, se kterým byl Robert spojován během svého posledního pobytu ve Spojených státech. Robert se zasnoubil s mladším partnerem Jiřím Horským (19).

„Bylo to takové nečekané, šokující a romantické. Jirku znám rok a začalo to být mezi námi vážnější na podzim, když dostudoval školu a odstěhoval se do Brightonu. Já jsem za ním přijel a už tehdy jsem tušil, že něco připravuje,” říká v euforii Robert. Po jeho návratu dostal známý model a moderátor od svého přítele pozvání do pražské restaurace, kde dostal místo předkrmu zásnubní prsten. „Řekl to tak romanticky, že se nedalo říct ne,” culil se Robert, který už má jedno manželství za sebou.

Robert a Jirka dokonce uvažují o pořízení potomka, a tak zvažují využití náhradní matky. „Strašně se mi líbí Jirkovy názory, řešíme spolu otázku rodičovství. Rozhodli jsme se, že před svatbou ještě zajedeme za oceán a vybereme si naši budoucí matku,” říká Robert a dodává: „Už se nemůžu dočkat, až budeme kompletní rodina.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám