Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Razíte názor, že hmotnost je jen číslo a kypré tvary ženám dodají na sexappealu? Mě z této iluze vyléčila až trpká životní zkušenost.

Vždycky jsem byla štíhlá jako proutek. Vše se ale změnilo s příchodem prvního dítěte

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na mateřské jsem přibrala šílených 20 kilo. Diety i cvičení byly bez efektu. Manžel mě ujišťoval, že mě miluje takovou, jaká jsem, kamarádky přesvědčovaly, že kila navíc a plné tvary jsou více sexy. Po druhém dítěti však ručička váhy zamířila opět vzhůru. Moje sebevědomí kleslo na nulu a v šatníku převládly tmavé a volné oděvy. Manželovo chlácholení postupně utichalo, až přišla studená sprcha v podobě jeho nevěry s mou hubenou kamarádkou.

Den, který změnil můj život…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zrada ze strany mých nejbližších vedla nejen k rozvodu, ale také mě rozhýbala k akci. Začala jsem cvičit, dietu ale brzdil neustálý hlad. Naštěstí mě podpořila sestra. Nadšená tím, že konečně řeším svůj vzhled, mi dovezla dárek – doplněk stravy Slimax Forte, který mi vytrhl trn z paty. Hlad byl rázem poloviční, i hubnutí šlo mnohem snáz. Slimax Forte díky glukomannanu a opuncii nejen že zatočí s hladem a s návaly chutí, ale váže i tuky, takže ze snědeného jídla se vstřebává jen část. Také mi nastartoval spalování, tudíž kila šla dolů mnohem rychleji. Zhubla jsem už 25 kilo a cítím se prostě skvěle. Nemůžu se nabažit obdivných pohledů okolí a úžasných šatů, které konečně můžu nosit.

Prostor pro sebe a další úlovek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S úbytkem kil mě opět začala zajímat móda a kosmetika. Doslova jsem se zamilovala do elixíru mládí v podobě BigBao bio baobabového oleje. Nadšení z okamžitě jasnější a krásnější pleti mě provází na každém kroku. Dodnes jsem šokovaná tím, jak postupně mizí vrásky a pleť je úžasně hydratovaná. BigBao používám každý večer na pleť a před schůzkou s mým novým přítelem jej navíc rozetřu po celém těle, protože takto rozzářené pokožce pak není schopen odolat.

Jsem hrdá na to, co jsem dokázala

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nyní jsem opravdu neskutečně šťastná. Užívám si znovu nalezené sebevědomí i novou lásku. Na oplátku za sestřinu laskavost jsem jí k Vánocům věnovala BigBao, které si teď už také nemůže vynachválit.

Další články

Načítám