Hlavní obsah
Článek

Vskutku netradiční novoroční pozdrav si pro své fanoušky i odpůrce připravila herečka Lena Dunham. Do roku 2017 vstoupila jako podivný objekt kazící dojem z jinak hezké pláže.

Třicetiletá herečka, která není žádná parádnice, šla vždy proti proudu a v Hollywoodu se dokázala prosadit navzdory tomu, že má nadváhu, a navíc moc krásy nepobrala. Popularitu si získala seriálem Girls, který se letos dočká šesté sezóny. S dalším pokračováním se už ale nepočítá.

Lena Dunham patřila k celebritám, které si byly úspěchem Hillary Clinton v prezidentských volbách tak jisté, že se s radostí navážely do Donalda Trumpa. Volby ovšem dopadly ve prospěch republikána, který Lenu v minulosti označil za béčkovou a absolutně nepřitažlivou herečku.

Známá feministka vyhrožovala, že v případě vítězství Trumpa opustí USA, což se možná skutečně stalo. Na přelomu roku totiž poslala fotku z pláže, která spíše než Spojené státy americké připomíná Karibik. Lena se na ní ukázala nahoře bez a spodek svého těla nasoukala do rybího ocasu. Výsledkem ovšem byla spíše velká bizarnost než sexy podívaná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám