Hlavní obsah
Článek

Stejně jako Ordinace, také Ulice ve svých řadách s příchodem nového roku vítá nové herce. Ten, který bude mít z nováčků nejvíce prostoru a nejvýrazněji zamíchá dějem, je Vuk Čelebić.

Čelebić, jehož křestní jméno Vuk v překladu znamená vlk, se narodil v Česku, ale téměř celé dětství až do dospělosti strávil v Černé Hoře. Do rodné země se vrátil před deseti lety, vystudoval zde herectví a už zůstal. S partnerkou Barborou vychovává dvě dcery - čtyřletou Ester Clare a dvouletou Isabellu Ariu.

V Ulici Čelebić hraje postavu tiskového mluvčího na radnici Roberta Bláhu. „Je to od pohledu sympaťák, jenomže se brzy ukáže, že má každý krok velmi dobře promyšlený tak, aby hrál v jeho prospěch. Má vynikající komunikační schopnosti, díky kterým dokáže bravurně manipulovat s lidmi. To mu sice v profesním životě může hodně pomoct, v osobní rovině už to ale tak chvályhodné není. Zamává hlavně s rodinou Nyklových. Jsem sám zvědavý, kam se moje role vyvine, nechám se překvapit. Už teď ale nacházím pár zásadních rozdílů mezi mnou a Robertem. Já jsem na rozdíl od něj extrémně nepraktický člověk. On má všechno perfektně zorganizované, je pořádný, tomuhle bych se od něj já mohl učit,“ říká ke své roli.

Nováčkem v nekonečném seriálu je i Jan Řezníček ze zlínského divadla, pro kterého se jedná o první výraznou televizní roli.

Reklama

Další články

Načítám