Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S novým rokem nové postavy, a velmi půvabné! Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 v příštích dílech přivítá herečky Mariku Šoposkou (27) a Štěpánku Fingerhutovou (20).

Zatímco Šoposká už má v českém hereckém rybníčku své místo, má poměrně široký záběr - diváci ji znají z pohádek Micimutr a O Šípkové Růžence, z historického snímku Jan Hus, z dramat Poupata, Lidice, Rytmus v patách, Já, Olga Hepnarová i ze seriálu Cirkus Bukowsky - a nebrání se ani odhaleným scénám (režiséři ji svlékli v poledních třech jmenovaných projektech), dvacetiletá Fingerhutová si své místo musí teprve vydobýt. Příležitost už dostala ve filmu Dvojníci či po epizodách v seriálech Atentát, VIP vraždy, Mordparta či Pustina.

K rolím v Ordinaci: Šoposká se představí jako ‚trošku prdlá a někdy až dětsky naivní‘ Bibi. „Většinu věcí, které dělá, ale myslí dobře, je upřímná, snaživá a hýří pozitivní energií, kamkoliv vstoupí, což se ale ne vždycky hodí,“ říká a pokračuje: „Bibi mi zprostředkovala první zkušenost s nekonečným seriálem, poznávám úplně nový styl natáčení a jsem obrovsky ráda, že mohu hrát se Zlatou Adamovskou a Petrem Štěpánkem. Jsou ke mně maximálně vstřícní a pomáhají mi, co to jde. Za to jim děkuji.“

Fingerhutovou budou diváci potkávat jako Šárku s opačnými povahovými vlastnostmi. „Usurpuje si lidi a manipuluje s nimi, čímž jim dost komplikuje život. Je složitá, ale já jsem ráda, že můžu hrát právě ji. Baví mě a baví mě i samotné natáčení, překvapilo mě, jaká pohoda při něm panuje i přesto, že se točí dvanáct hodin denně. Všichni jsou neuvěřitelně sehraní,“ říká mladá herečka.

Reklama

Další články

Načítám